KADROMUZ

Uzm.Öğrt. Senem YAĞMURLU SEKRETER - Öğretmen

1984 yılında KIRIKKALE’de doğdu. Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi’nden 2002 yılında mezun olarak HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ, Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden 2006 yılında mezun oldu. MEB Ümraniye Cumhuriyet Anaokulu’nda göreve başladı; sonrasında 2010  yılından itibaren Perihan Aktürk Anaokulu kadrosuna katıldı. Evli ve iki çocuk sahibi.

MESLEKİ ÇALIŞMALAR,

2009-2014 Küçük İzci Kümebaşı liderliği

2009 PORTEKİZ ortaklı Youth-pass AB projesi program liderliği

201O AVUSTURYA’da Proje oluşturma ortaklığı katılımcı

2012 ALMANYA ortaklığında AB gençlik projesi liderliği

KATILDIĞI EĞİTİMLER

Eğitimde DRAMA etkinlikleri Eğitimi

AB proje hazırlama Eğitimi

Masal Anlatıcılığı Eğitimi

Afet ve yangın Eğitimi

Lions Yaşam Becerileri Eğitimi

Lego Education STEM Eğitimi

Okul Öncesi Tasarım Odaklı Düşünme ve STEM Eğitimi

KAPSAYICI PROJELER:

Okul Öncesi Eğitimde Alternatif Eğitim Yöntemleri: (Proje kapsamında; Web 2.0 araçları, Yaratıcı Drama, Montessori, Woldorf, High Scope, P4C, , Nitelikli Çocuk Edebiyatı, Mindfulness  yaklaşımları  ile Müzik ve Ritim alanlarında uzman eğitimlerine katılarak, sınıf içi uygulamalara entegre çalışmalar yapmıştır.)

Okul Öncesi Eğitimde Alternatif Yöntemler Sempozyumu’ (2019)nda

Yaratıcı Drama Atölye  Yürütücüsü ve Mindfulness Atolye  Yürütücüsü olarak görev almıştır.