KADROMUZ

Uzm.Öğrt. Hülya Erbaş KAÇAR - Öğretmen

1980 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir’de tamamladıktan sonra lisans eğitimini 2003 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği bölümünde tamamlayarak mezun oldu.

2003 yılından itibaren Eskişehir, Yalova ve Kütahya da öğretmenlik yaptıktan sonra eş durumu tayini ile 2009 yılında İstanbul’da görev yapmaya başladı. 2015 yılından beri okulumuzun 3-6 yaş sınıflarında  okulöncesi eğitim öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Eğitimin sürekliliği ve yaşam boyu öğrenmenin önemine inandığı için görevde bulunduğu süreçlerde de gelişim ve öğrenme ile ilgili hizmet içi dışı kurs ve eğitimlere katılmakta olup düzenlenen eğitim ile organizasyonlarda da görev almaktadır.

Aldığı eğitimler

Yaratıcı Drama, müzede drama etkinlikleri, Özel eğitim, Stem , Lions sosyal yaşam becerileri, Masal Anlatıcılığı, Lego education, Alternatif eğitim yöntemleri (mindfulness, Montessori, Reggio Emilia, orff Shulwerk, High scope, çocuklarla felsefe, Waldorf Pedagojisi, çocukla sanat, nitelikli çocuk edebiyatı, ritim ve hareket, zihin haritaları)

Verdiği eğitimler

Kadıköy okulöncesi eğitim öğretmenleri alternatif eğitim yöntemleri web 2.0 eğitim araçlarının okulöncesi eğitim etkinliklerinde kullanımı