KADROMUZ

Uzm.Öğrt. Gülüstan GÜLTEKİN - Öğretmen

1961 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve kız meslek lisesini  Kırıkkale’de (1979) tamamladı. Gazi Üniversitesi- Mesleki Eğitim Fakültesi- Çocuk Gelişim ve Ev Yönetimi Eğitimi  Bölümü- Çocuk Gelişimi  ve Okul  Öncesi  Eğitimi  Anabilim  Dalı önlisansı 1990 yılında tamamladı. 15/10/1991 yılında  Ankara/Çankaya-  Dedeman İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. 25/09/1995 yılında  Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Ev Yönetimi Eğitimi  Bölümü Çocuk Gelişimi ve Okulöncesi Eğitimi Anabilim  Dalı Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. 22/10/1999’ da  İstanbul    Perihan Aktürk Anaokulu’nda çalışmaya başladı. Halen Perihan Aktürk Anaokulu’nda okulöncesi eğitim öğretmeni olarak 3-4-5 yaş grubu çocuklar ile çalışmaktadır. Öğretmen Akademileri’nde ‘’Okulöncesinde Alternatif Yaklaşımlar’’ projesinde eğitim almış ve sonrasında düzenlenen sempozyumda görev yapmıştır. Okulöncesi  eğitimi ile ilgili birçok alanda eğitimlere katılmıştır. Katıldığı eğitimlerden bazıları; masal anlatıcılığı, felsefe,sanat,mindfulnesse ve çocuk yogasıdır.