Perihan Aktürk Anaokulu
FENERYOLU MAH. ŞEFİZADE SK. PERIHAN AKTURK ANAOKULU BLOK NO 1/1 KADIKÖY / İSTANBUL
PERİHAN AKTÜRK ANAOKULU

VİZYON

Öğrenmenin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların ve zihinsel yeteneklerin hızlı geliştiği ve biçimlendiği önemin okul öncesi çağı olduğu bilinciyle bilgi, beceri, değer, duygu ve davranışları en üst çıkartmayı amaçlarız. GELİŞİMLERİ, DEĞİŞİMLERİ, takip edip özümseyen, hayata geçiren İDARECİ, ÖĞRETMEN, VELİ ve YARDIMCI PERSONELİ ile bütünleşmiş 21. YÜZYIL gelişimlerini önünde tutan sevgi dolu lider bir kurum oluşturmaktır.

MİSYON

Okulumuzu, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlü´nün Programında yer alan Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve okul öncesi eğitimin ilkeleri doğrultusunda yürütmektedir. Biz bütün çocukları, psikomotor, bilişsel, dil becerileri, duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamakta; onların bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımaktayız.

Öğretim Şekli :sabahçı ve kulüp eğitimi

sabahçı ve kulüp eğitimi

Tahmini veriler

Yerleşim Yeri Bilgisi