AB Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin Eleştirel Düşünme Yöntemleri ile Eğitim Etkinliklerinde Kullanımı Projemiz

Okulumuzda Avrupa Birliği/ Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin Eleştirel Düşünme Yöntemleri ile Eğitim Etkinliklerinde Kullanımı Projesinin çalışmaları öğretmenlerimizin yaptıkları toplantılar ile başlamıştır.


Projenin amacı bilgi ve teknoloji çağının gerekliliği olarak, bu araçlarla çocuklara hazırlanan eğitim durumları ile eleştirel düşünme becerileri kazandırmaktır.

Eğitimde BİT(Bilgi ve iletişim Teknolojileri) araçları daha çok öğrenmeye merak, ilgi ve motivasyonu sağlamak amacıyla kullanılırken öğretmenlerimiz  aynı zamanda bu araçlarla çocuklarda eleştirel düşünme becerilerini de arttırmayı hedeflemektedirler. Proje dahilinde eğitim etkinlikleri planlayıp uygularken , proje paydaşı olan ülke öğretmenleri ile belirlenen zaman dilimlerinde toplantılar düzenlenecek, bu toplantılarda öğretmenler, okullarındaki uygulamalar ile eğitim durumu değerlendirmelerini birbirleriyle paylaşarak, proje süresince işbirliği içinde olacaklardır.

Bizlerle birlikte İsveç, Estonya, İtalya, Letonya' dan dahil olan okullar da BİT araçları ile eleştirel düşünme yöntemlerini kullanarak hazırladıkları plan ve uygulamalarlaı sürece katkıda bulunacaklardır.

meb_iys_dosyalar/34/12/752035/dosyalar/2020_10/09032224_isvec_ab_pa.pdf



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi